Prisliste 2022


Bestill direkte på telefon eller epost, og få best tilgjengelig pris og personlig informasjon.


Inkludert i prisen er oppredde senger og hånduker, fri bruk av wifi, robåter og fine oppholdsrom og uteplasser.


Leilighet til fire, med to soverom, oppholdsrom med kjøkkenkrok og bad.
Pris 2100-2200 pr.natt.


Rom for 2 personer med privat bad*: 

Dobbeltseng eller enkle senger,
Pris kr 1250 - 1300 pr rom pr natt.


Rom for 2 personer med bad på gangen:

120-seng + sovesofa.

Pris kr 1100 pr rom pr natt.


Rom for 1 person med privat bad*:

Pris kr 950 - 1250


Rom for 1 person med bad på gangen:
Pris kr 850


* Privat bad er enten eget bad tilknyttet ditt rom, eller det kan være bad på gangen like ved, som bare ditt reisefølge kan benytte. Dvs at i disse korona-tider skal ingen behøve dele bad med andre gjester utenom sitt eget reisefølg. Men syns du det er greit å dele bad, så er det ett litt rimeligere alternativ som igjen er mulig fra 2022.

Vi har oppgradert og har nå kun ett dobbeltrom og et enkeltrom som evt. deler bad. Disse kan bestilles fra 2022, og er også en fin kombinasjon for familier eller 3 venner.


  Frokost serveres  i restauranten, pris kr 175-200.

  Bestill senest kvelden i forveien. Pga våre korona-tiltak har vi p.t.ikke frokostbuffet, - men like god frokost som før.


  En ekstra person? Ekstraseng / barneseng eller ett lite ekstrarom

  Noen rom kan ha plass til barneseng/ekstraseng, men dette må avtales på forhånd. Kr 150 pr døgn kommer i tillegg til romprisen.

  For mange er vårt minste enkeltrom, et koselig og mer praktisk alternativ til ekstraseng. 


  AVBESTILLING/Endring av bestilling

  Rom bestilt direkte på telefon eller epost kan avbestilles/endres inntil 30 dager før ankomst. Hvis man avbestiller senere, eller ikke møter opp, så må man betale hele beløpet.


  Nettbestillinger:
  På nettet så tilbys det ofte to priser; en lavere pris som ikke kan avbestilles, i tillegg til ordinær pris.Nettprisen hos bookingselskaper er vanligvis litt høyere enn om man bestiller direkte. 


  Vær oppmerksom på at ved bestilling på nettet så er det ofte lagt inn en begrensning på minimum 2 eller 3 netter. Søker du på bare en natt så vil du da kunne få beskjed om at det ikke finnes ledige rom. 
  Sommeren 2022


  Familie på tre? Eller tre venner på tur?
  For sommeren 2022 har vi hyggelig familietilbud/vennetilbud med to rom og eget bad for dere tre. Pris kr 1650 - 1800 pr natt. Ring og hør om det er ledig, kan ikke bestilles online. 


  Baseferie: Denne sommeren vet vi at gjestene våre bor lengre og ikke flytter så mye fra sted til sted. Man drar heller på dagsturer, og opplever nærområdet og fra Skagakaia er hele Lofoten og Vesterålen innen rekkevidde.


  Aktiviteter "rett fra dørtrammen"Denne sommeren satser vi ekstra på aktiviteter og det er mye spennede å gjøre på og rundt Skagakaia. Her er du midt i smørøyet for flotte fjellturer, båtturer ut til fuglefjellene, roturer og fototurer. 


  CORONA-TILTAK:

  Nå håper vi at den tredje koronasommere gir oss både flere gjester og større frihet. Uansett vi har tilpasset både plassen og rutiner for å best mulig kunne ivareta gjester og ansatte i en underlig tid. Vi holder fortsatt avstand, ber deg også bruke munnbind når du ankommer. Vi  tilbyr håndvask både her og der og vi vasker oftere og om mulig enda bedre, Ingen skal måtte dele bad med fremmede, og det er nå kun de som bor i leilighet som har kjøkken. De som bor i rom håper vi vil sette pris på restauranten, benytte grillplassene ute og ellers våre enkle, alternative kjøkkenfasiliteter. Alle skal kunne lage seg en kopp kaffe selv og spise egne reker på kaia om det er det man vil. Etter to år med korona er nå de fleste vaksinerte og  alt er blitt enklere, men de gode rutinene og hensynet til hverandreholder vi på en stund til. 


  Vennlig hilsen Lone Lamark,
  vertinne og eier av Skagakaia  Tips: Det er ikke alle rom og muligheter som ligger ute for direktebooking på nettet.  Finner du ikke ledig rom på vår online booking, så er det alltid lurt å ta kontakt på telefon eller epost.

  .

  Rombestilling og  spørsmål:

  Ring: (+47)  92 06 38 75

  E-post:  post@skagakaia.no