Prisliste 2021


Bestill direkte på telefon eller epost, og få best tilgjengelig pris og personlig informasjon.


Inkludert i prisen er oppredde senger og hånduker, fri bruk av wifi samt robåter om sommeren og spark om vinteren.


Leilighet til fire, med to soverom, oppholdsrom med kjøkkenkrok og bad.
Pris 2200 - 2500 pr.natt.


Flere enn to? Vi har gode løsninger vegg i vegg, for familier og venner, med privat bad*.
Ta kontakt for pris og beste løsning.


Rom for 2 personer med privat bad*: 

Dobbeltseng eller enkle senger,
Pris kr 1150 - 1250 pr rom pr natt.


Rom for 1 person med privat bad*:

Pris kr 950 - 1250


* Privat bad er enten eget bad tilknyttet ditt rom, eller det kan være bad på gangen like ved, som bare ditt reisefølge kan benytte. Dvs at i disse korona-tider skal ingen behøve dele bad med andre gjester utenom sitt eget reisefølge.


  Frokost serveres  i restauranten, pris kr 175-200.

  Bestill senest kvelden i forveien. Pga våre korona-tiltak har vi p.t.ikke frokostbuffet, - men like god frokost som før.


  En ekstra person? Ekstraseng / barneseng eller ett lite ekstrarom

  Noen rom kan ha plass til barneseng/ekstraseng, men dette må avtales på forhånd. Kr 150 pr døgn kommer i tillegg til romprisen.

  For mange er vårt minste enkeltrom, et koselig og mer praktisk alternativ til ekstraseng. 


  AVBESTILLING/Endring av bestilling

  Rom bestilt direkte på telefon eller epost kan avbestilles/endres inntil 30 dager før ankomst. Hvis man avbestiller senere, eller ikke møter opp, så må man betale hele beløpet.


  Nettbestillinger:
  På nettet så tilbys det ofte to priser; en lavere pris som ikke kan avbestilles, i tillegg til ordinær pris.Nettprisen hos bookingselskaper er vanligvis litt høyere enn om man bestiller direkte. 


  Vær oppmerksom på at ved bestilling på nettet så er det ofte lagt inn en begrensning på minimum 2 eller 3 netter. Søker du på bare en natt så vil du da kunne få beskjed om at det ikke finnes ledige rom. 
  Sommeren 2021


  Familie på tre? Eller tre venner på tur?
  For sommeren 2021 har vi hyggelig familietilbud/vennetilbud med to rom og eget bad for dere tre. Pris kr 1650 - 1800 pr natt. Ring og hør om det er ledig, kan ikke bestilles online. 


  Baseferie: Denne sommeren vet vi at gjestene våre bor lengre og ikke flytter så mye fra sted til sted. Man drar heller på dagsturer, og opplever nærområdet og fra Skagakaia er hele Lofoten og Vesterålen innen rekkevidde.


  Aktiviteter "rett fra dørtrammen"Denne sommeren satser vi ekstra på aktiviteter og det er mye spennede å gjøre på og rundt Skagakaia. Her er du midt i smørøyet for flotte fjellturer, båtturer ut til fuglefjellene, roturer og fototurer. 


  CORONA-TILTAK:

  Så ble det en andre koronasommer, men forhåpentligvis med mange vaksinerte og større frihet. Uansett vi har tilpasset både plassen og rutiner for å best mulig kunne ivareta gjester og ansatte i en underlig tid. Vi holder avstand, tilbyr håndvask både her og der og vi vasker oftere og om mulig enda bedre, Ingen skal måtte dele bad med fremmede, og det er nå kun de som bor i leilighet som har kjøkken. De som bor i hotellrom håper vi vil sette pris på restauranten, benytte grillplassene ute og ellers våre enkle, alternative kjøkkenfasiliteter. Alle skal kunne lage seg en kopp kaffe selv og spise egne reker på kaia om det er det man vil. Denne tiden er mye annerledes enn vanlig, men vi håper det blir bra likevel. Men lov meg å si fra om dere har andre ønsker og behov, så ser vi hva vi får til. 


  Vennlig hilsen Lone Lamark,
  vertinne og eier av Skagakaia  Tips: Det er ikke alle rom og muligheter som ligger ute for direktebooking på nettet.  Finner du ikke ledig rom på vår online booking, så er det alltid lurt å ta kontakt på telefon eller epost.

  .

  Rombestilling og  spørsmål:

  Ring: (+47)  92 06 38 75

  E-post:  post@skagakaia.no