Rom- og bordbestilling:

(+47) 92063875 / post@skagakaia.no

Finn veien til Skagakaia
Skagakaia ligger på sørspissen av Bø kommune, lengt vest i Vesterålen, på en tange ut i havet utenfor bygdene Steine og Vinje, med utsikt mot fiskehavnen, småøyene, Lofotfjellene og havet....


OBS: I hele 2022 er det kolonnekjøring gjennom Bøtunellen, ca en halv time fra Skagakaia. På vei inn til Bø går kolonnen nøyaktig hver hele time. På kveld/natt sjeldnere. På vei ut av Bø går kolonnen en gang i timen, fem minutter over halv. På kveld/natt sjeldnere.


Med bil: Fra Sortland kjører du nordover R820 mot Steine i Bø. Det er 65 km fra Sortland og tar derifra en times tid ut hit.  NB: Vær oppmerksom på at det er flere steder i Vesterålen som heter både Bø og Skagen - ignorer skilt til Skagen, følg kun skilt til Steine i Bø, R 820. Først når dere er kommet til Steiine i Bø, står det skilt til høyre 1 kmm til Skagen og Skagakaia.


Med buss: Fra Sortland Busstasjon går det buss til Steine i Bø ca 3-4 ganger om dag. Kommer du med lokalbussen så henter vi deg gjerne på siste stopp som er Steine i Bø (kr 50). Vil du gå fra busstoppet går du heller av ved Steine Skole. Derifra er det 1 km å gå til Skagakaia.


Med  fly: Med direktefly fra Oslo til  Evenes og rimelige flybilletter så er Evenes blitt vår beste flyplass-forbindelse.  Derifra går det flybuss til Sortland og kommer du ikke for sent på dagen så går det også buss videre ut til Steine i Bø. Sjekk rutene her. Evenes er knappe tre timer fra Skagakaia, med buss tar det litt lengre tid inkl bussbytte på Sortland.


Nærmeste småflyplass er Stokmarknes Lufthavn som er 1,5 times biltur fra Skagakaia. Det går flybuss til Sortland og lokalbuss videre til Steine i Bø.I perioder går det også fly til Andenes som er 2,5 time fra Skagakaia.De fleste av våre gjester blir her flere dager, en uke eller så..

Nærområdet byr på fine turmuligheter både til fjells og til havs. Skagakaia er et flott utgangspunkt for å oppleve Vesterålen. Kommer du med buss, så har nærområdet mer en nok å by på, enten til fots eller med sykkel. Skagenveien 55, 8470 Bø i Vesterålen

Kart koordinatorene er 68.608162, 14.446220.